martes, 24 de enero de 2012

ENCARA ENS DEUEN/AÚN NOS DEBEN 49.000€

La conselleria d'educació en l'actualitat deu al centre 49.000€. Per este motiu els professors/es i alumnes amb la intenció de continuar amb les propostes hem pensat informar tots/es els valencians d'esta situació col·locant una pancarta en la tanca (en deteriorament) del centre. L'AAIC s'ha brindat per a realitzar-la i com som així d'artistes a quedat.. extremadament bé

 A més continuarem fent més cartells per a penjar i usar en les nostres manifestacions, per això, vos demanem ajuda. Estarem tots els patis a la nostra aula... passeu-vos.La conselleria de educación en la actualidad debe al centro 49.000€. Por este motivo los profesores y alumn@s con la intención de continuar con las propuestas hemos pensado informar tod@s los valencianos de esta situación colocando una pancarta en la verja del centro. La AAIC se ha brindado a realizarla y como somos así de artistas a quedado.. extremadamente bien.
Además continuaremos haciendo más carteles para colgar y usar en nuestras manifestaciones, por ello, os pedimos ayuda. Estaremos todos los patios en nuestra aula.

No hay comentarios:

Publicar un comentario