SEMANA CULTURAL / SETMANA CULTURAL

L'associació d'alumnes AAIC, després de molt de treball i esforç, ha organitzat una setmana cultural en el centre.

Durant esta setmana es realitzaran a les vesprades i el cap de setmana activitats culturals i lúdiques molt variades, totes elles gratuïtes i obertes a tota la ciutadania.

Ens ha costat molt aconseguir programar una setmana tan repleta d'actes, coordinar a tots els assistents, aconseguir activitats...

Només demanem que durant esta setmana disfruteu, rigueu, passeu grans moments, rialles... i que no la lieu molt.

Donem les gràcies a tots els col·laboradors, als patrocinadors, a l'AMPA... i vos invitem a participar d'esta setmana única i a fer-ho amb amics i amigues, veïns i veïnes, familiars....Esteu invitats. CARTELL OFICIAL 
PROGRAMA


DIMARTS 17
Comencem fortet!

15:00 h Pintura d’un “graffiti” sobre la Primavera Àrab
·       17:00 h Conferencia: “La Primavera Àrab un any de revolució” per Amnistia Internacional.

-El graffiti el pintarem entre els assistents i especialistes del sector i al finalitzar la conferència continuarem amb el graffiti...Anem a donar-li color a l’insti...T’ esperem!
 ----

DIMECRES 18
Açò? Açò?? Açò es massa, tu!

·       18:00 h Conferencia: “La situació de l’educació”

-En aquesta conferencia donarem resposta a totes les preguntes sobre l’estat de l’educació a la ciutat, al barri... Tractarem des de les retallades al servei fins a les cessions a universitats privades...És la teva educació, no pots faltar. ------

DIJOUS 19

Açò es mel de romer, mante, com per a faltar!·       17:00 h Taller de riso teràpia amb José Manuel Lloria-El monitor recomana que acudim amb vàries capes de roba per anar llevant-les i amb calcetins nets, anirem descalços. Unes risses abans del exàmens i el treballs....ací les teniu. 
----

DIVENDRES 20

Agarra’t que ve curva!
·       17:00 h Final de la I Lliga AAIC-Jugaran la final els equips capitanejats per Xipa  i Toño, arbitrarà Jordi Pla i prometem emoció i diversió. Vingueu amb el que pugeu (bombos, samarretes, cartells....)  per animar al vostre equip.

·         22:30 h Disco mòbil  amb la companyia de Dj Romaní

-Dj Romaní (en honor a una sòcia) som tots. Nosaltres ficarem la música però assegurem tindre tot el que demaneu i amb el so i les llums farem d’aquesta, una nit de diversió. A les 2 cada ú a buscar lloc on escampar perquè ací es tanca la paraeta. 
----
DISSABTE 21
Tate! Ací ve el dia gran!

·         12:00 h Visita turística a Campanar-Mai t`has plantejat que Campanar també te història i monuments? Doncs aquest és el dia ideal per conèixer el poble al que vius.

·         10:00 h Rodatge d’un lip-dub

-Açò que vol dir?? Doncs mol fàcil ... pega una mirà acíCom heu vist açò es difícil de fer per això els interessats a participar tenen una reunió el dimecres 18 a les 18 hores al l’IES.

·         14:00 h Jornada gastronòmica multicultural

-Porta el menjar típic del teu poble o país o sinó eres de fóra te l’inventes. Entre tots menjarem coses que a lo millor mai pensaríem que provaríem. Porta cadira, nosaltres fiquem les taules.

      17:00 h Conta contes per a adults amb Llorenç Giménez

-Llorenç ens entretindrà contant-nos rondalles, contes populars...

       18:00 h Karaoke, dinàmiques de grup.....

-Ací podem fer de tot, si saps fer alguna cossa especial vine, si no tens res a fer vine, si t’apeteix cantar vine, ballar vine, fer el taperot vine...

      20:30 h Xerrada i demostració pirotècnia “El bon ús de la pólvora” pels Dimonis de              Campanar

-Els dimonis ens mostraran com usar de manera adecuada la pólvora i aixina ja ningú ens podrà dir: “Juga amb el foc i voràs”.

       21:30 h Concert Los Surfúricos, Mariano Mevoy i Tro de Bak

-De manera voluntària estos tres grups s’han cedir per fer un concert per a tots nosaltres. Si tota la setmana ha sigut bona...esta nit ja, ho tirem tot per l’aire. Guaidrem de les seves cançons i al igual que ahir a les 2 cada ú a sa casa que demà hi ha que matinar per fer cua per a l’entrepà. ---

DIUMENGE 22
L'any que bé, més

·     12:00 h Dinar “pasqüero”
-A les 12 obrirem la porta per a la gent. Podeu ballar la trompa, botar a la comba  o fer cua per als entrepans.

·      13:00 h Repartiment d’entrepans de llonganissa
-Per cortesia de Pollos Planes i el forn Estellés hui diumenge tot tindrem entrepà de llonganissa per dinar. Seguirem en ordre de cua i sols es donarà un entrepà per persona....açò fins que durenNOTES IMPORTANTS


-Per motius aliens a l’organització, qualsevol activitat por quedar cancel·lada, s’avisarà per blog i xarxes socials.
-L’associació ha establert un equip d’ordre i vigilància que estarà acreditat i estarà al vostre servei per qualsevol dubte o problema
-Durant el divendres, dissabte i diumenge i haurà instal·lada una barra per a la venta de begudes no alcohòliques, pipes i papes a preus populars....hi ha que controlar els pedals, a beure al carrer.
-Donat a la gran quantitat d’actes, els horaris seran molt rígids
-Esperem que gaudiu  d’aquesta setmana que amb molta il·lusió i treball em preparat.

Dubtes,problemes... prensa_aaic@hotmail.com

2 comentarios:

  1. Felicidades por una semana cultural tan intensa!! Estos/as jóvenes de hoy sois un buen equipo humano para el día de mañana!!.
    Continuad así.

    ResponderEliminar
  2. En mi época no habían blogs de estos ;), si me descuido me cambian hasta el edificio

    ResponderEliminar